Gå til indhold
Unge iført neongule ambulanceelev-jakker kigger udover by fra 15. etage

Bliv ambulancebehandlerelev i Ambulance Sjælland

Vil du gøre en forskel for andre? Går du med drømmen om at blive ambulancebehandler, så starter rejsen her!

Vil du gøre en forskel for andre?

Har du mod på at stå i forreste række, når borgerne i Region Sjælland bliver akut syge eller kommer alvorligt til skade? Kan du samtidig skabe tryghed og drage omsorg for borgere i sårbare situationer – Så er DU vores nye ambulancebehandlerelev i Ambulance Sjælland!

Bare rolig - DU vil aldrig stå alene

Som ambulancebehandlerelev i Ambulance Sjælland er du med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave. Vi yder avanceret præhospital behandling af patienter på bl.a. skadesteder og i borgernes hjem. Vores vigtigste opgave er, at konstatere akutte sygdomme og alvorlig tilskadekomst, iværksætte behandlingstiltag og stabilisering af patienterne indtil borgerne kan overleveres på Region Sjællands hospitaler til videre diagnose og behandling. Vi er drevet af omsorg og kvalitetsbevidste patientforløb. Hvor patienten og pårørende er omdrejningspunktet for tryghed, da vi oftest møder vores borgere i deres mest sårbare situationer.

Vores arbejdsopgaver i Ambulance Sjælland er mangfoldige og du vil aldrig have en arbejdsdag, hvor to dage er ens. Du skal kunne sætte dig i andres sted og udvise nærvær. Du skal kunne omsætte teori til praksis og trives i en omskiftelig hverdag med en bred variation. Du skal kunne se dig selv i et uddannelsesforløb, hvor du løbende opnår formaliseret kompetenceudvikling. Vi arbejder i dynamiske teams på alle tider af døgnet. Du vil blive fysisk og mentalt stimuleret. Du tilknyttes erfarne vejledere, som vil skabe inspirerende og trygge læringsmiljøer for dig igennem din uddannelsen. Du bliver en del af et helt unikt fællesskab med nære relationer til dine kolleger. Ambulance Sjælland er en ambitiøs ambulanceoperatør, som ønsker at give dig som elev de bedste forudsætninger.

Vi ønsker samtidig, at beholde dig som medarbejder i Ambulance Sjælland efter endt uddannelse. Vi har derfor gode muligheder for personlig og faglig videreudvikling som fx Paramediciner eller Advanced Paramedic hos vores Avancerede Ressourcer, som bemander vores lægevagts- og præhospitale visitationsenheder samt akutlægebilerne i Region Sjælland.

Leder du efter en meningsfuld uddannelse med masser af personlig udfordring – Så er du måske vores nye AMBULANCEBEHANDLERELEV I AMBULANCE SJÆLLAND!

Sådan bliver du ambulancebehandlerelev