Gå til indhold

17 Dage før Go Live

Se kontaktoplysninger
Bemærk. Denne nyhed er en gengivelse af nyhedsbrevet Dage før Go Live.

En kongelig dag

Danmark har fået ny regent: Kong Frederik d. X. Hans valgsprog blev: Forbundne. Forpligtet. For Kongeriget Danmark. Et moderne valgsprog til en moderne konge! På en dag som denne må jeg bare sige, at jeg er stolt af at være dansk!

Helt så storslået kan jeg så ikke sige, at det er, at der i dag er 17 dage til Go Live med Ambulance Sjælland. Men ikke desto mindre, så er nedtællingen fortsat i gang og jeg glæder mig stort.

Hypercare

Hvad er nu det for et ord? Hypercare er den periode, der ligger de første 14 dage efter en større implementering. Det kan være af et IT-system eller som her hjemtagelsen af en ambulancetjeneste.

Formålet med Hypercare er at sikre, at alle dele af hjemtagelsen forløber så gnidningsfrit som muligt. Der fokuseres kun på driften (personale, IT-adgange, uniformer, baser, kommunikation osv.) og
på at få løst de børnesygdomme, der helt sikkert vil opstå.

Vi vil forsøge at holde jer så orienteret som muligt under Hypercare via diverse medier.

Køretøjer og Corpuls

Vi har fået leveret alle ambulancer i Næstved og de første PT-køretøjer kommer i næste uge. Vi begynder at sætte køretøjerne i brug fra d. 22-01-24 efter aftale med Falck.

Vi forventer at stille en ambulance med Corpuls ud på de store baser i vores område (Greve, Køge, Ringsted, Vordingborg, Nykøbing F. og Maribo) i uge 3; vi har desværre ikke mulighed for at stille en på alle baser. Til gengæld kommer vi ud med en Corpuls på alle baser. Det kommer også til at være i uge 3. Vi henter det hele igen i uge 4, så alt er spitzen-klar til vi går i luften d. 01-02-2024.

Har du vagt d. 31-01-2024

Nogle af jer skulle egentlig være startet på vagt i Ambulance Sjælland d. 01-02-2024, men da I har vagt i Falck d. 31-01-2024, er dette jo ikke muligt.

Vi tror, vi efterhånden har fanget dem, der måtte have denne kombi-planlægning, men skulle det ikke være tilfældet, så skriv til os på denne mail: phc-driftplan@regionsjaelland.dk, så vi kan få styr på dine vagter.

Personale

Her slutteligt tænker I sikkert: Hvordan er det egentlig gået med rekrutteringen? Løfter hun ikke snart sløret for det? Jo; det gør jeg – snart. Ambulance Sjælland har i samarbejde med Falck udarbejdet
en pressemeddelelse, som forventeligt kommer ud i starten af næste uge. Indtil da må I væbne jer med tålmodighed…

De bedste hilsner

Karina Jensen
Ambulancechef i Ambulance Sjælland