Gå til indhold

212 Dage før Go Live

Se kontaktoplysninger
Bemærk. Denne nyhed er en gengivelse af nyhedsbrevet Dage før Go Live.

Så er ledelseslaget på plads

Det er med absolut største fornøjelse, at jeg nu kan meddele, at ledelseslaget i Ambulance Sjælland er på plads her 212 dage før Go Live.

Vi har haft en helt fantastisk ansættelsesproces med ikke mindre end 69 ansøgere; mange af dem yderst kompetente og kvalificerede.

Efter to spændende samtaler med flere dygtige kandidater og et spørgelystent samtaleudvalg med repræsentanter fra både Ambulance Sjælland og Falck A/S, har vi peget på nogle vildt dygtige kolleger, der skal være med til at tegne Ambulance Sjællands ledelse i fremtiden.

Og her er de så – vores kommende lederkolleger:

Område Nord Midt Syd Avancerede
Sektionsledere Danny Pedersen Rasmus Rydahl Lars Christensen

Nicolai Bækmand

  Tabita Grønvold Peter Riis Søren Nielsen Simon Tinggaard
Baser Køge Ringsted Nykøbing F. Ringsted
  Hårlev Haslev Maribo Hvalsø
  St. Heddinge Præstø Sakskøbing Nykøbing F.
  Greve Vordingborg Nakskov Maribo
  Faxe Stege Nr. Alslev Nakskov

Nord

Danny Pedersen er uddannet paramediciner og har i flere år arbejdet som TR. Danny arbejder som paramediciner i Region Sjællands Lægevagt i dag.

Tabita Grønvold er sygeplejerske af baggrund og har i mange år arbejdet på Akutafdelingen på Slagelse Sygehus. Hun har de sidste år arbejdet i Det Nære Sundhedsvæsen; først med opbygning af testcentre og siden med implementering af de mobile behandlingsenheder.

Midt

Rasmus Rydahl er allerede ansat som ambulancesouschef i Ambulance Sjælland. Han har 25 års erfaring fra det præhospitale område; både som medarbejder og leder. Rasmus har ønsket at få personaleledelse og indgår derfor i sektionslederkredsen.

Peter Riis er ambulance instruktør og har bl.a. arbejdet som operativ leder. For 1½ år siden sagde han jobbet op og drog på Europa- og Nordafrika-tur med fruen i en autocamper.

Syd

Lars Christensen er uddannet paramediciner og har i en lang årrække arbejdet på Lolland og i Roskilde, indtil han for 6 år siden valgte en ny retning og blev Folketingsbetjent i ja… Folketinget. Han blev siden sikkerheds- og beredskabskoordinator samme sted.

Søren Nielsen er også uddannet paramediciner og ambulanceinstruktør. Han har de sidste mange år været ansat på stationen i Nykøbing F.

Avancerede

Nicolai Bækmand er uddannet avanceret paramediciner og er tillidsvalgt på station Køge. Nicolai arbejder desuden som sundhedsfaglig visitator på Alarmcentralen.

Simon Tinggaard er allerede ansat som sektionsleder for de avancerede ressourcer i Ambulance Sjælland og har været med til at opbygge og implementere Lægevagten i Region Sjælland.

Og hvad så nu…

Sektionslederne starter 1. september 2023 og jeg glæder mig helt utrolig meget til at byde dem alle velkommen i Ambulance Sjælland.

Hvordan sektionslederne helt konkret kommer til at arbejde sammen i duoen og på tværs, er endnu ikke besluttet; det skal lederne selv være med til at definere. Når den del af setuppet ligger klart, vil I selvfølgelig høre om det.

Og indtil da så håber jeg, at I – ligesom jeg – vil byde vores nye ledere og kolleger velkommen; det bliver fantastisk!

Rigtig god sommer!!!

De bedste hilsner
Karina Jensen
Ambulancechef i Ambulance Sjælland