Gå til indhold

244 dage før Go Live

Se kontaktoplysninger
Bemærk. Denne nyhed er en gengivelse af nyhedsbrevet Dage før Go Live.

Tak for sidst

Det er en måned siden, at jeg – sammen med gode kolleger fra Præhospitalt Center – var på stationsbesøg ude hos Falck A/S.

Jeg gik fra møderne kæmpe beriget med gode spørgsmål, nødvendige dialoger, utilfredshed, glæde, respekt, frustration. Hele paletten var repræsenteret! Præcis som jeg havde forventet.

Jeg glædede mig helt vildt til at møde jer. Jeg glædede mig til at skulle fortælle jer flere gode ting, men vidste også, at jeg skulle breake en mindre god nyhed. Det er selvfølgelig altid fedest at levere de gode budskaber, men nogen gange er det ikke vilkåret og her er det vigtigt for mig at være ærlig omkring, hvad der er op og ned samt hvad jeg kan ændre på og hvad jeg ikke kan, så I får de bedste muligheder at træffe jeres kommende valg ud fra.

Jeg ved flere af jer fortsat er frustreret og uafklaret. Det er forståeligt, og jeg ville ønske, jeg med ord kunne afhjælpe dette. Jeg tror imidlertid ikke, I bliver endeligt afklaret, før I har interessetilkendegivet og herefter sort på hvidt får tilsendt jeres arbejdsplads, vagtrul og kommende lønseddel; det får I i september.

Indtil da vil jeg bestræbe mig på at orientere jer og jeres brugerrepræsentanter om fremgangen i hjemtagelsen, så I kan blive betrygget i, at det bliver fedt at blive en del af Ambulance Sjælland!

Ny hjemmeside i luften

Så skete det endelig! Her 244 dage før Go Live er Ambulance Sjællands nye hjemmeside i luften!

Jeg har glædet mig til denne dag, hvor vi efter hårdt slid, mange dialoger med den regionale kommunikationsafdeling og ikke mindst test fra bl.a. Brugergruppen nu endelig kan fremvise en hjemmeside, som er relevant og vedkommende.

Hjemmesiden er dynamisk og vil derfor løbende blive tilrettet. Har du kommentarer eller spørgsmål, finder du fejl eller har du ønsker til indhold, så skriv endelig til os på: phc-projektsekr@regionsjaelland.dk

Siden er vores ansigt ud ad til og din mulighed for at blive klogere på Ambulance Sjælland, så hjælp os endelig med at gøre den endnu bedre!

De bedste hilsner

Karina Jensen
Ambulancechef i Ambulance Sjælland