Gå til indhold

30 Dage før Go Live (+ lidt timer)

Se kontaktoplysninger
Bemærk. Denne nyhed er en gengivelse af nyhedsbrevet Dage før Go Live.

På denne nytårsmorgen…

Hold da op for en aften i går… Danmarks Dronning udmeldte, at hun abdicerer efter 52 år på tronen. Dele af beredskabet i Danmark blev beskudt med bomberør (hvad fa…. er det, der foregår?). Flere fik øjenskader på trods af, at færre var på gaden for at skyde krudt af pga. vejret. Overvældende beskeder på hver sin måde.

På denne nytårsmorgen giver det stof til eftertanke… Hvad er det for et 2024, vi åbnede for til midnat?

For mig er det først og fremmest et forventningsfuldt år. Et år, hvor Ambulance Sjælland for alvor bliver en realitet d. 1. februar. Et år, hvor du og jeg i fællesskab med gode kolleger skal opbygge en ny organisation, en ny kultur og en ny måde at køre ambulancetjeneste på. Det bliver et år, hvor vi vil møde børnesygdomme, vi ikke vidste
eksisterede, og hvor vi skal sluge nogle kameler, som var større, end vi havde forudset. Forventningen fra mig er, at det bliver sjovt. Spændende. Svært. Herligt. Udfordrende. Glædeligt. Og vigtigst af alt: Lærerigt!

2024 bliver også et år, hvor vi sammen sætter fokus på arbejdsglæde – for dig og for mig, for hvad er det egentlig, der gør, at vi møder glade og entusiastiske på arbejde?
Jeg har arbejdet med arbejdsmiljø i hele min lederkarriere og jeg er optaget af, hvad et godt arbejdsmiljø har af betydning for individet og for fællesskabet. Min erfaring fortæller mig, at åbenhed om arbejdsmiljø, drøftelser af brok (læs: det, der irriterer i
hverdagen og som ønskeligt kan være anderledes), fælles sociale arrangementer, nedlukning for surstrålere (læs: dem, der bare er sure, for at være sure og som ikke byder ind konstruktivt) og ikke mindst handlinger til gavn for arbejdsmiljøet, er vigtige og nødvendige initiativer på vejen mod et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde. Og hvem ønsker sig ikke det? Med så meget andet, så tror jeg på, at vi lykkes med det – for vi gør det i fællesskab!

Her 30 dage (og nogle timer) før Go Live vil jeg slutte af med at ønske dig, din familie og dine kolleger et rigtig godt nytår. Jeg glæder mig stort til året, der kommer. Det bliver helt fantastisk!

De bedste hilsner

Karina Jensen
Ambulancechef i Ambulance Sjælland