Gå til indhold

90 Dage før Go Live

Se kontaktoplysninger
Bemærk. Denne nyhed er en gengivelse af nyhedsbrevet Dage før Go Live.

Hypercare – hvad er det?

Ny organisation. Nye forkortelser. Nye ord…

Der er i dag 90 dage til Go Live… Mindre end 3 måneder… WOW! Det er på en og samme tid mega spændende og en anelse mave-pirrende; mest fordi jeg bare glæder mig vildt meget og håber det bliver helt fantastisk!

Vi har Go Live torsdag d. 1. februar 2024 ved vagtskiftet om morgenen. Herefter kører vi en såkaldt Hypercare periode.

Og hvad er så det? Jo, det er et udtryk, der anvendes om perioden, der ligger umiddelbart efter indførslen af et større system, en organisationsændring eller lignende. Ambulance Sjælland kører Hypercare i 14 dage. I den periode vil vi have maksimalt fokus på at få alle de små børnesygdomme, der helt sikkert vil komme, løst hurtigst muligt, hvilket bl.a. betyder, at Ambulance Sjælland i perioden har nogle vigtige livliner, vi kan trække på, hvis noget ikke virker efter hensigten.

Hypercare plejer at være intens, lidt forvirrende, i samarbejdets ånd og fyldt med hjælpsomhed. Jeg udfordrer gerne ’Vi plejer’, men lige her synes jeg, vi skal holde faste i ’Plejer’; det bliver SÅ godt!

Test af inventar

Ambulance Sjælland er i fuld gang med at indkøbe inventar – møbler, bestik, badeforhæng osv. – til både lejede og nye baser. Der er nedsat en lille brugergruppe, der er med til at pege på, hvad der skal indkøbes og de har også været med til at pege på, hvad der ønskes testet før indkøb. Det er f.eks. senge, kopper, kontorstole, bestik, lænestole osv.

Det har egentlig været aftalt, at det skulle testes på PHC, men i praksis fungerer det ikke rigtigt; her er simpelthen ikke plads til det. Inventar-gruppen har derfor snakket med et par af jeres kolleger fra henholdsvis Maribo og Køge basen, og det bliver på de to baser, vi kommer til at teste udvalgte produkter i stedet. Vi starter allerede i næste uge på Køge-basen.

Skriv jeres kommentarer på den seddel, vi selvfølgelig lægger ved det, der skal testes, så vi ved, hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Husk fotokonkurrencen…

I nyhedsbrevet ’112 Dage før Go Live’ fortalte jeg, at vi har lavet en fotokonkurrence, hvor du kan få dine fantastiske fotografier fra Region Sjælland trykt og udstillet på baserne i Ambulance Sjælland. Vi har fået nogle gode bud, men der er plads til MANGE FLERE! Så kig i nyhedsbrevet ift. formalia og tag så en masse billeder, så vi sammen kan få udsmykket vores fælles baser!

De bedste hilsner

Karina Jensen
Ambulancechef i Ambulance Sjælland