Gå til indhold

15 Dage før Go Live

Se kontaktoplysninger
Bemærk. Denne nyhed er en gengivelse af nyhedsbrevet Dage før Go Live.

Stege og Ringsted

”Hvad du ønsker, skal du få…” Jeg ønsker mig, at vi d. 01-02-2024 kan åbne dørene til to af vores nye baser i henholdsvis Stege og Ringsted… Det ønske får jeg desværre ikke helt indfriet – til tiden.

Pga. dårligt vejr gennem flere måneder har det været svært for håndværkerne at blive færdige til på torsdag, hvor Benny og jeg skulle have overdraget nøglerne til baserne i både Stege og Ringsted. Vi kunne godt have presset datoen igennem, men det ville have betydet flere uafsluttede opgaver, som igen ville have betydet masser af håndværkere på baserne. Det ville jeg ikke byde jer; vi har i stedet lavet aftale med Falck om leje endnu en måned, og så får vi overdraget nøglerne d. 09-02-2024.

Vi flytter ind med møbler, bestik, vaskemaskiner, sengetøj osv. fra d. 15-02-2024 og så laver vi et brag af en åbning d. 19-02-2024, hvor personalet også vil flytte ind på baserne.

Ja, det er ikke optimalt, men jeg har vurderet, det er den bedste løsning, når nu det ikke kan være anderledes (selvom det er ski.. irriterende).

Personalesituationen

Som jeg annoncerede for et par dage siden i ’17 Dage før Live’, så har Ambulance Sjælland og Falck valgt at lave en fælles Pressemeddelelse omkring personalesituationen for det samlede ambulanceberedskab i Region Sjælland.

Pressemeddelelsen udkom her til morgen og jeg kan med både glæde, stolthed og taknemmelighed fortælle, at Region Sjælland samlet set har formået at tiltrække 50 nye kolleger til regionen.

Falck og PHC’s avancerede ressourcer stiller i dag 682 medarbejdere, hvor vi samlet fra 01-02-2024 stiller 732; som sagt 50 flere end i dag. Ift. antal ambulancer på gaden betyder det ca. 8-10 beredskaber mere pr. dag. En virkelig god historie, der også gerne skulle kunne mærkes på belastningen i vagten inden så længe…

Ud over det øgede antal kolleger, så har vi også alle vores dygtige elever. Ambulance Sjælland har allerede inden opstart ansat 20 elever og flere kommer til inden så længe. Vi har lige haft ansøgningsfrist på uddannelsen til ambulancebehandlerelev. 115 spændende ansøgninger, hvor langt størstedelen var topkvalificeret. Vi skal i denne omgang bruge 9.

TAK! TAK til gode kolleger fra Falck, der har valgt at vise Ambulance Sjælland tillid og er gået med over fra starten. TAK til kolleger fra andre regioner og jer, der i en tid har været ude at prøve kræfter
med andre fag; dejligt, at I har lyst til at være med til at bygge noget nyt og spændende op. TAK til vores mange elever, som bærer fremtiden med sig og som stiller alle de nysgerrige spørgsmål til ’Vi plejer’. TAK for jer allesammen. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i Ambulance Sjælland!

De bedste hilsner

Karina Jensen
Ambulancechef i Ambulance Sjælland